Huisregels

Maak een afspraak

+5 jaar ervaring
100% gecertificeerd
Alle behandelingen
Assortiment direct leverbaar
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Op afspraak
Gesloten

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u liever persoonlijk contact?

Voor een aangename bezoek in ons praktijk DR Body Contour & Face verzoeken wij om de onderstaande huisregels in acht te nemen:

Wij behandelen niet bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Het maken van een afspraak
Wanneer wij in behandeling zijn kunnen we de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoeken we je voor het maken van een afspraak een e-mail te sturen via de Contactpagina of een boodschap in te spreken op de voicemail.

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij werken daarom ook uitsluitend op afspraak, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.

Wees op tijd
Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem of haar gereserveerd is.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van de behandelaar of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, kunnen de kosten voor een volledige behandeling wel berekend worden.

Verhindering of annulering van de afspraak
Je kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer je binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt, zal 50% van de gemaakte kosten van de behandeling in rekening worden gebracht. Cadeaubonnen, acties of aanbiedingen komen dan te vervallen.

Gratis consult
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer je de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak wordt er € 20,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Producten
Aangekochte producten mogen binnen 14 dagen na de aankoopdatum kosteloos geretourneerd worden.
Geopende of gebruikte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze salon.

Betalings- en parkeermogelijkheden
Je kunt bij ons zowel contant als met internetbankieren betalen. Parkeren is gratis en direct naast de praktijk.

Klachten of ontevreden?

Dienstverlening kan altijd beter.
Wij zorgen ervoor om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat je contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens en foto’s geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door DR Body Contour & Face en worden niet verstrekt aan derden.

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze Huisregels c.q. Voorwaarden