google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Cavitatie

Cavitatie in het kort

  • Pijnloos vetcellen definitief verwijderen
  • Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep
  • Zonder littekens en pijn
  • Zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat

 

   Wat is Cavitatie?

   Reken definitief af met uw probleemzones. Cavitatie maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. Cavitatie biedt dé         oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele cavitatie. Wij verkrijgen het gewenste figuur op plaatsen waar u het wilt. In de         meeste gevallen heeft men 2 á 4 cm omtrekvermindering na de eerste behandeling.

 

 

  De welbekende vetophopingen (probleemzones ) die ook na veel sporten en lijnen maar niet verdwijnen, kunnen met stabiele cavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig met het effect van             liposuctie,  maar dan zonder littekens en pijn. Dit alles zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat. Cavitatie zorg er voor dat de celwanden van cellulites wordt afgebroken waardoor ze de vetcellen vrijkomen. Die daarna worden afgevoerd en vervolgens voledig afgebroken.

 

 

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. ( 1 keer in de 7/10 dagen)

behandelingsgebieden

Hoe werkt het?

Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt.
Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij, die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en uiteindelijk afgevoerd.
De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet té groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Dit houdt in dat per behandeling één à twee zones behandeld kunnen worden.

Voor wie is Cavitatie geschikt?

Cavitatie is in principe geschikt voor iedereen, toch zijn er indicaties waarbij cavitatie niet mogelijk is. Contra-indicaties zijn onder andere: obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, hartproblemen (pacemaker), diabetes, metalen prothesen nabij de te behandelen gebieden of stofwisselingsziekten.
Zones die niet behandeld mogen worden zijn: hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale organen, enkels en voeten

Voor en na de behandeling:

Na de behandeling met cavitatie kunt u direct uw dagelijkse bezigheden voortzetten. Wij bevelen voldoende water te drinken(1,5 liter per dag). Sporten is ook gewenst in combinatie met goede voeding om de resultaat te bevorderen.

U kunt direct telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 06-31276646

Wilt u liever online een afspraak maken? Klikt u dan op de bovenstaande ‘Maak Afspraak’ Button.

Voor overige vragen betreffend de behandeling kunt u schriftelijk per mail contact met ons opnemen.U kunt ook mailen om een afspraak te maken of verzetten via info@drbodycontour.nl