google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Doktoren over Kyäni

EUBannerAdvisoryBoardPub

 

 

WETENSCHAPPELIJKE ADVIESCOMMISSIE

Kyani’s Wetenschappelijke Adviesraad bestaat uit gerenommeerde artsen en wetenschappers die hun leven hebben gewijd aan het bereiken van gezondheid en welzijn, vooruitgang in de geneeskunde en de wetenschap, en het helpen van mensen over de hele wereld. Kyani’s Wetenschappelijke Adviesraad speelt een actieve rol in het perfectioneren van bestaande Kyani producten en het helpen ontwikkelen van nieuwe producten. Daarnaast delen zij hun kennis en expertise met Kyani distributeurs. Kyani’s artsen leren distributeurs hoe en waarom Kyani producten zo’n dramatisch effect op gezondheid en welzijn hebben. Kyani’s Wetenschappelijke Adviesraad stelt ook de sterke wetenschappelijke onderzoek dat is uitgevoerd op de ingrediënten in Kyani producten, waardoor het onderzoek slechts een muisklik verwijderd.

DR. ABBAS QUTABMBBS, DC, PHD, OMDDr. Abbas Qutab studeerde geneeskunde, Chiropractie en oosterse geneeskunde in aanvulling op zijn Ph.D. in de Ayurvedische geneeskunde (de traditionele geneeskunde afkomstig uit India). Onder de vele prestigieuze posities, Dr Qutab was een Research Fellow aan het Instituut voor Neurowetenschappen en de Internationale Academie van Medische Acupunctuur. Hij is Board Certified in Pain Management, Forensische Geneeskunde en Natuurgeneeskunde en heeft een Master-certificering in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Dr Qutab heeft ook uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van post-graduate certificeringsprogramma’s voor artsen op het gebied van integratieve en complementaire geneeskunde.Dr Qutab richtte in 1989 de Elan Vital Medische Centra in Massachusetts op. Het combineren van de beste van de oosterse en westerse geneeskunde in een geïntegreerde, holistische aanpak. Vandaag de dag, duizenden mensen over de hele wereld bezoeken zijn clinics op zoek naar complementaire en integratieve medische behandelingen.Dr Qutab’s heeft spreekbeurten gegeven over de World Health Organization, Congres over Complementaire Geneeskunde, en lezingen op tal van ziekenhuizen, waaronder het Dana-Farber Cancer Institute, Mass. General Hospital, en de Royal Society of Medicine in Engeland. Dr Qutab is bekroond als ere Sc.D. van de Wereldgezondheidsorganisatie Charter University. Hij heeft een actieve rol bij de Nationale Republikeinse Congres Commissie gespeeld en diende als erevoorzitter van Medicare en de gezondheidszorg van het te hervormen Comité.Dr Qutab is uitgebreid betrokken bij het creëren van innovatieve nutraceutical producten voor menselijke, medische spa, sportvoeding, en honden-industrie. Interessegebied van Dr Qutab omvat ook stikstofoxide. Hij heeft stikstofmonoxide en haar rol en functie onderzocht in het lichaam uitgebreid. Zijn laatste boek, stikstofoxide: De Molecule van het Leven, is vertaald in verschillende talen. Dr Qutab fungeert als het hoofd van de Kyani’s Scientific Advisory Board

DR. CLAIR FRANCOMANOMDDr. Clair Francomano is afgestudeerd aan Yale College en de Johns Hopkins University School of Medicine. Ze is getraind in Interne Geneeskunde aan de Johns Hopkins en bracht 11 jaar als een full-time lid van de faculteit daar. In 1994 verliet ze de Johns Hopkins en is ze de eerste klinische directeur van de National Human Genome Research Institute van de National Institute of Health geworden.Dr. Francomano werd in 2005 de directeur van Adult Genetica aan de Greater Baltimore Medical Center, waar ze genetica patiënten in het Harvey Institute for Human Genetics behandelde. Ze werkt ook met de Interne Geneeskunde aan de genetica om zorg van volwassen patiënten te brengen. Dr. Francomano is internationaal erkend voor haar bijdragen op het gebied van erfelijke aandoeningen van het bindweefsel. Ze is auteur van meer dan 110 artikelen in peer-reviewed literatuur en 33 hoofdstukken in boeken en recensies.Naast haar expertise in de genetica en erfelijke aandoeningen van het bindweefsel, Dr. Francomano heeft een lange rente in integratieve geneeskunde, met inbegrip van voedingssupplementen en toepassingen van energie geneeskunde gezondheid te optimaliseren. Kyani is trots om Dr. Francomano hebben op het Kyani Wetenschappelijke Adviesraad.

DR. THOMAS BURKEPHDDr. Thomas Joseph Burke ontving zijn Ph.D. van de Universiteit van Houston, gevolgd door een vier jaar postdoctoraal research fellowship aan de Duke University Medical School. Hij trad in de faculteit van de Universiteit van Colorado Medical School, het onderwijs in de afdeling Fysiologie en het Department of Medicine.Dr Burke heeft gediend als een bezoekende wetenschapper bij de Mayo Clinic en een aantal universiteiten, waaronder Yale University. Hij is uitgenodigd om een ​​lezing op tal van nationale en internationale medische en wetenschappelijke conferenties en heeft een aanzienlijk invloed gehad in de financiële subsidies van vele prestigieuze organisaties, waaronder de National Institute of Health. Dr. Burke is ook auteur van 92 artikelen in peer-reviewed literatuur en 16 hoofdstukken in boeken, recensies en editorials.Dr Burke begon het onderzoek naar stikstofmonoxide in de vroege jaren van 1990. Later ontwikkelde hij een onderzoeksbureau dat contractonderzoek deed voor bedrijven in de biologische wetenschappen. Zijn bedrijf was de eerste die uitvond dat noni planten de productie van stikstofoxide in het lichaam verhoogt. Als expert op stikstofmonoxide, heeft Dr Burke meerdere wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en lezingen over de hele wereld op het onderwerp. Hij is goed gepositioneerd om de potentiële voordelen voor de gezondheid van de producten die stikstofmonoxide natuurlijk zou toenemen begrijpen. Dr. Burke is lid van Kyani’s Wetenschappelijke Adviescommissie.DR. Burke’s publicaties over STIKSTOFMONOXIDE:Yu L, Gengaro PE, Niederberger M, Burke TJ, Schrier RW: Stikstofmonoxide: een bemiddelaar in de rat tubulaire hypoxie / reoxygenatie letsel.PNAS 91: 1691-1695, 1994.Atanasova I, Burke TJ, McMurtry IF, Schrier RW: Stikstofmonoxide synthase remmen en acute renale ischemie: Effect op de systemische hemodynamiek en mortaliteit.Nierfalen 17: 389-403, 1995.Voelkel NF, Lobel K, Westcott JY, Burke TJ: Stikstofmonoxide gerelateerd vaatvernauwing in de longen geperfuseerd met rode cellysaat.FASEB J 9: 379-386, 1995

ZIE HIER HET FILMPJE met Dr. Burke- The Science behind Kyäni Sunrise

ZIE HIER HET FILPJE met Dr. Qutab: The Kyäni Health Triangle 

ZIE HIER HET FILMPJE met Dr. Tan- Tocotrienols and Omega-3s

ZiIE HIER HET FILMPJE met Dr. Francomano- Impact of Nitric Oxide

Voor meer informatie en medische rapporten kijk op Kyani science

ONLINE BESTELLEN

Veel gestelde vragen over Kyani:

Algemene FAQ


V: Wat is het verschil tussen normale binnenlandse bosbessen en de wilde Alaska bosbessen?

A: Bosbessen in het algemeen krijgen de hoogste mate van anti-oxidanten van alle super foods die er bestaan. De wilde bosbessen uit Alaska bevat 10-20 keer de voedingswaarde van de in eigen land geteelde bosbessen en zijn hiermee de optimale bron van anti-oxidanten.

V: Wat zijn vrije radicalen?

A: Het menselijk lichaam wordt dagelijkse blootgesteld aan een enorme hoeveelheid aanvallen en bedreigingen. Dit maakt ons cellulaire systeem instabiel omdat de cellen de belangrijkste moleculen missen. Die onstabiele cellen worden de zogenaamde vrije radicalen genoemd en zijn de vijanden van het cellulaire systeem. Vrije radicalen zijn atomen met een ongepaard aantal elektronen en kunnen worden aangemaakt terwijl ze proberen de ontbrekende elektronen te vinden. Wanneer deze zeer reactieve radicalen worden gevormd kunnen ze beginnen met het vormen van een kettingreactie, als dominostenen. Het grote gevaar is dat die kunnen leiden tot het uitroeien van de cellulaire componenten zoals DNA of andere celmembranen. We kunnen de aanval van deze vrije radicalen voorkomen door toevoer van antioxidanten in het lichaam.

V: Wat zijn antioxidanten en waarom hebben we ze nodig?

A: Antioxidanten zijn moleculen die ons lichaams oxidatie beschermen tegen vrije radicalen. Antioxidanten zijn van vitaal belang voor je lichaam omdat een persoon niet kan overleven zonder dit ongelooflijk krachtig systeem dat weerstand bied en je lichaam neutraliseert tegen deze vrije radicalen. Wanneer vrije radicalen zijn gestabiliseerd, zijn ze niet langer een bedreiging voor de gezondheid van de cellen.

V: Kan ik de producten van Kyäni gebruiken als ik ben allergisch voor een van de bestanddelen?

A: De producten van Kyani zijn allemaal natuurlijk. Om helemaal zeker te zijn of de Kyäni producten voor u persoonlijk veilig zijn, raden wij u aan te overleggen met uw arts of zorgverlener. Sommige mensen die allergisch zijn voor een aantal van onze ingrediënten hebben dit kunnen voorkomen door het opbouwen van een tolerantie door simpelweg te beginnen met kleinere hoeveelheden van het product en komen zo vanzelf bij de aanbevolen dagelijkse porties maar ons advies is: Raadpleeg eerst uw arts of zorgverlener.

V: Is er een ontgifting periode?

A. Sommige mensen zullen door een soort van ontgifting periode gaan nadat ze beginnen met het nemen van Kyäni producten. Dit kan direct gebeuren of het kan een paar weken duren. Een ontgifting betekent dat uw lichaam de toxines elimineren. Tekenen van ontgifting kunnen zijn: hoofdpijn, moe, gebrek aan energie, vaker naar de wc gaan, etc.

V. Wat is de levensduur van Kyäni producten in een ongeopend pakket?

A. Kyäni producten gaan door strenge stabiliteitseisen en testen om twee jaar houdbaarheid te halen, wanneer ongeopend. Eenmaal geopend, moet het sap gekoeld bewaard blijven. De beste opslagplaats is koel, droog en uit de buurt van direct zonlicht.

V: Wat zijn de kwaliteitscontroles die worden gebruikt in de productie van Kyäni producten?

A: Alle Kyäni producten worden geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practices) richtlijnen. Daarnaast is een strikte vereiste van de kwaliteit van ingrediënten en de productiemethoden vastgesteld door onze Medical Board en productie experts. Alle ingrediënten zijn getest door de leveranciers die ons de documentatie van de rapporten bij elke zending sturen. Na ontvangst van de grondstoffen in de productiefaciliteit, testen we het nogmaals. Eenmaal volledig gemaakt gaan onze producten nogmaals door een reeks testen om te controleren of ze voldoen aan onze veeleisende specificaties. Dit garandeert dat onze producten altijd de hoge normen behalen die gesteld worden.

Kyani Sunrise FAQ


V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni Sunrise?

A. Volwassenen (12 jaar en ouder): 1 zakje a 30 ml, Kinderen (12 en jonger): 1/2 zakje.

V: Op welk tijdstip van de dag moet ik kyäni Sunrise nemen?

A: Bij voorkeur direct in de ochtend eventueel direct na 20 druppels Nitro FX of Nitro Xtreme

V: Is Kyani Sunrise gepasteuriseerd?

A: Kyani Sunrise gaat door een speciaal proces ook wel flash pasteurisatie genaamd. Dit is niet de traditionele pasteurisatie wat bij de meeste mensen bekend is. Flash pasteurisatie heeft geen invloed op de enzymen of andere gevoelige ingrediënten in Sunrise – maar vernietigen wel de micro-organismes. Dit unieke proces zorgt voor een volledige veiligheid van het product en behoudt nog steeds alle natuurlijke ingrediënten en vitaliteit van Sunrise. Kyani Sunrise wordt altijd gepasteuriseerd tijdens het productieproces om de productkwaliteit te garanderen. Recente wijzigingen in het bottelen hebben ervoor gezorgd, over te gaan op het speciale flash-pasteurisatie proces.

V: Zijn er bijwerkingen?

A: Nee, er zijn geen bijwerkingen waargenomen. De Kyäni producten zijn 100% natuurlijk. Ze hebben geen invloed op uw huidige medicatie. Maar we raden u zeer aan hiervoor contact met uw arts op te nemen.

V: Waarom verandert Kyäni Sunrise?

A: Kyäni is gecommitteerd aan het leveren van een consistent superieur product. Een deel van deze verbintenis impliceert het nemen van proactieve stappen om de ontwikkeling in wet en regelgeving van verschillende overheden voor te blijven.

Globalisering “Omdat Kyani wereldwijd expandeert, is het essentieel dat het product aan de strengste eisen voldoet van buitenlandse wet en regelgeving. Met de verbetering van het bottelen van Kyani Sunrise, wordt het gemakkelijker om dit product wereldwijd te introduceren. “
FDA “Het nieuwe bottelen van Kyani Sunrise houdt ons voorbereid op opkomende Federal Drug Administration (FDA) productie-eisen. Zoals altijd blijven we toegewijd om u het beste product beschikbaar beschikbaar te stellen. “
Product Stabiliteit “Een van de meest opwindende aspecten van onze verbeterde bottelen is het feit dat de variatie band van kleur en smaak sterk wordt verkleind. Wat voor u betekent dat u een meer consistente smaak en kleur van fles naar fles kan verwachten met dezelfde verbluffende resultaten. “
V: Kunnen zwangere en zogende vrouwen Kyäni Sunrise nemen?

A: De ingrediënten van Kyäni Sunrise zijn 100% natuurlijk, maar we raden u aan om een arts te raadplegen in het geval u medicijnen gebruikt die interfereren met de ingrediënten van Kyäni Sunrise.

Kyani Sunset FAQ


V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni Sunset?

A: Volwassenen (12 jaar en ouder): 3 zachte gel capsules ‘s avonds bij de maaltijd. Kinderen onder de 12 kunnen beter geen Kyäni Sunset gebruiken. Een pot Sunset is voor een volwassene voor een maand.

V: Op welk tijdstip van de dag moet ik de Kyäni Sunset nemen?

A: Kyäni Sunset kan bij voorkeur ‘s avonds bij het avondeten worden genomen omdat ‘s nachts je lichaam cholesterol produceert en Kyäni Sunset uw lichaam helpt dit te reguleren.

V: Hoe wordt het omega-3 product gemaakt?

A: De zalm-olie wordt gecombineerd met de annattozaad olie, die wordt gewonnen in een oplosmiddelvrij proces. Zodra de zachte gel is gemaakt wordt deze enterisch gecoat om elke vis nasmaak te voorkomen.

V: Heeft de omega-3 visolie geen smaak?

A: Je zult niet de omega-3 visolie proeven, omdat Kyäni Sunset enterisch gecoate softgels zijn. Dit betekent dat ze niet oplossen totdat ze in je dunne darm zijn.

V: Wat is er zo speciaal aan de wilde Alaska Sockeye Zalm?

A. De schone, heldere wateren van Alaska staan bekend om de zuiverheid van de Sockeye Zalm. Analyse gedaan op de zalmolie die we kopen garandeerd dat er geen kwik aanwezig is in onze olie. Geen vis organen worden verwerkt in de collectie van onze olie die zuiverheid garanderen.

V: Wat is tocotriënolen?

A: Kyäni Sunset bevat tocotriënolen die worden gewonnen, zonder gebruik te maken van oplosmiddelen, uit de Annatto plantenzaden. Dit zijn Delta en Gamma moleculen van vitamine E die ten minste 40 maal krachtiger zijn dan gewone vitamine E.

V: Waarvan is het gelkapje van Kyäni Sunset Omega 3 gemaakt?

A: “Als onderdeel van onze toewijding aan kwaliteit is de Kyäni Sunset gel cap 100% natuurlijk en is uitsluitend van vis gemaakt en is niet van runderen of synthetisch” ” De recente product waarschuwing ten aanzien van ‘boviene spongiforme encefalopathie (BSE)’ is niet van toepassing op Sunset. “

V: Mogen zwangere en zogende vrouwen en kinderen onder de leeftijd van 12 jaar Kyäni Sunset nemen?

A: Nee, dit zouden ze niet moeten doen. Kyäni Sunset bevat tocotriënolen die bestaat uit een zuivere en krachtige vitamine E. De tocotriënolen hebben bewezen zeer effectief te kunnen zijn in het verlagen van cholesterol en het is noodzakelijk voor jonge kinderen om cholesterol te produceren voor de ontwikkeling van de hersenen.

V: Kan ik Kyäni Sunset caps gebruiken als ik een ziekte heb?

A: De Kyäni Sunset bevat tocotriënolen, dit is een zeer zuivere vorm van vitamine E. Vitamine E staat bekend als een natuurlijke bloedverdunner. Dus stellen we voor dat mensen die op dit moment bloedverdunners gebruiken, zoals Cumadin, eerst hun arts raadplegen voordat u Kyäni Sunset gebruikt.

Kyani NitroFX FAQ


V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni NitroFX?

A: 2 pipet straaltjes 

 20 druppels =1 ml), 2-3 keer per dag.

V: Op welk tijdstip van de dag moet ik de Kyani NitroFX gebruiken?

A: ‘s Ochtends, ‘s middags en ‘s avond voor het eten. Het fysiologische effect, vrijgave van stikstofmonoxide, bij NitroFX duurt 4-6 uur.

V: Zijn er bijwerkingen?

A: Nee geen. Het is allemaal natuurlijk en ook goedgekeurd voor atletiek en de Olympische Spelen.

V: Mogen zwangere en zogende vrouwen Kyäni NitroFX nemen?

A. De eerste 3 maanden van de zwangerschap raden we aan het product niet te nemen, daarna kunnen vrouwen weer de normale dosering nemen.

V: Is Nitro FX effectiever als ik het onder mijn tong spuit/druppel in plaats van in mijn keel?

A: We raden aan het onder de tong te doen, voor een snellere opname, maar er is geen noodzaak dit te doen.

V: Is het veilig voor mij om Nitro FX te nemen tijdens de zwangerschap? Moet ik de dosering verhogen of verlagen?

A. De eerste 3 maanden van de zwangerschap raden we aan het product niet te nemen, daarna kunnen vrouwen weer de normale dosering nemen.

V: Is het veilig voor kinderen om Nitro FX te nemen? Moet ik de dosering verhogen of verlagen?

A: Kinderen kunnen een mindere dosering nodig hebben. Het is veilig voor kinderen omdat het al duizenden jaren in de “Westerse Pacific Islands” wordt gebruikt. Kinderen hebben door onze moderne voeding meer behoefte aan meer NitroFX , als gevolg van de consumptie van junk food die geen ondersteuning biedt voor de productie van stikstofoxide, zodat NitroFX nuttig kan zijn voor kinderen.

Kyäni NitroXtreme FAQ


V: Wat is het verschil tussen NitroFX en NitroXtreme

A. NitroFX is een op de Noniplant gebaseerd, toonaangevend product waarvan is aangetoond dat het de productie van stikstofmonoxide in het lichaam bevorderd. NitroFX levert nog steeds verbazingwekkende resultaten. Het zal altijd een kernproduct in het Kyäni programma blijven.

NitroXtreme werd ontwikkeld uit de onderzoeks- en succesvolle resultaten gegenereerd uit NitroFX. Het bevat hogere Nitraten, plus CoQ10, magnesium, zink, chroom, en Niacine. Deze toegevoegde ingrediënten verhogen de productie van stikstofmonoxide en helpen het lichaam dit te gebruiken.

V: Hoe moet ik NitroXtreme nemen?

A: NitroXtreme dient oraal te worden ingenomen. Het product onder de tong aanbrengen bevordert een snelle opname in het lichaam. Als u het product voor het eerst neemt, is het aan te bevelen met een lagere dosering (een druppelaar per dag) te beginnen zodat uw lichaam zich kan aanpassen aan de gevolgen van een hogere productie van stikstofmonoxide. De dosis kan worden aangepast aan de individuele resultaten. Sporters en andere hoogeisende individuen kunnen overwegen een verhoogde doses te nemen.

V: Kyäni heeft twee Nitro producten, NitroFX en NitroXtreme. Hoe kan ik bepalen welke de juiste is voor mij?

A: NitroFX is voor regelmatig dagelijks gebruik, NitroXtreme voor veeleisende dagen. Probeer ze allebei. NitroFX heeft een mildere smaak en heeft de voordelen van de productie van stikstofmonoxide. NitroXtreme heeft een sneller resultaat met een langere duur van de productie van stikstofmonoxide. De smaak is brutaler. Ook zijn er additionele ingrediënten die de productie van stikstofmonoxide verhogen en het lichaam in staat stellen om de stikstofmonoxide beter op te nemen. Diegenen die een veeleisend leven of omstandigheden hebben zullen meer profiteren met het gebruik van NitroXtreme. Dit zouden onder andere sporters, zakenmensen, studenten, professionals, enz kunnen zijn.