google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Endermolift / Liftmassage gelaat

Endermologie® gezichtsbehandelingen

 • Rimpels en groeven vervagen
 • Gezichtsvorm, onderkaak verstegiven
 • Toniciteit en Elasticeteit verbeteren
 • Drainage, zuurstof inbrengen
 • Verfijnen en vetten afvoeren

De enige techniek die op een natuurlijke wijze de fibroblast stimuleert om de productie van EIGEN collageen, elastin en hyaluronzuur aan te maken. Het verbetert de huidstructuur in de diepte en is geschikt zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe gemotoriseerde behandelkop zorgt voor weefsel stimulatie, lift, afslanken, verbeteren van contouren en een anti-age resultaat.

Een techniek met respect voor de ecologie van de huid. Direct resultaat. De behandeling past bij een stralende lifestyle, hele jaar door. Ervaar een zintuigelijke ervaring 30 min pure relaxatie.

 

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie

 

Ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteit van de cellen rond het 25e levensjaar en verschijnen de eerste tekenen van veroudering. Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie.

De gepatenteerde behandelingskop van LPG®oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals.

Endermologie®, de 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de huid en helpt cellen opnieuw te activeren.

 

 DE TEINT VERHELDEREN

 

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

U vindt dat u er vermoeid uitziet en uw huid minder stralend is? In slechts 15 minuten zorgt Endermolift ervoor dat uw tint opheldert en er stralend uitziet.

Werkingsprincipe: : De mechanische stimulatie activeert de vascularisatie en draineert toxen.

Resultaat:  In een sessie wordt de microcirculatie in uw aangezicht geactiveerd, uw huid wordt voorzien van zuurstof, uw huid herwint frisheid en ziet er stralend uit. Ideaal voor een avondje uit!

 

 DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

Uw wenst uw rimpels, maar niet uw gelaatsuitdrukkingen, te vervagen? De gepatenteerde en niet invasieve Endermolift techniek zal uw rimpels vanuit de binnenkant weer opvullen, op een natuurlijke manier.

Met de tijd neemt de productie van elastine en collageen af. Langzaamaan wordt de huid dunner, verliest aan dichtheid en rimpels komen tevoorschijn.

Werkingsprincipe: De mechanische stimuli ondersteunt het celmetabolisme: de fibroblasten produceren weer meer elastine en collageen; de twee stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid. Door de reorganisatie van de collageenvezels krijgt de huid een betere structuur. 

Resultaat: rimpels worden opgevuld, de huid wordt strak maar uw gelaatsuitdrukkingen worden behouden.

 • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.
 • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

 

DE HUID VERSTEVIGEN

De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Werkingsprincipe: De natuurlijke stimulatie via de Endermolift behandelkoppen stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen. Zodoende wordt de onderhuidse steunstructuur verbeterd.

Resultaat: De densiteit en dichtheid van de huid verbeterd in de diepte. Uw gelaatsovaal wordt gelift, hertekend en u krijgt heldere, afgelijnde contouren.  

Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

 

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelingskop, stimuleert de endermologie®-techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Werkingsprincipe: Techniek de adipocyten (vetcellen) om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te hertekenen dankzij de verstevigende werking.

Resultaat: De stimulatie van de adipocyten (vetcellen) maakt het mogelijk om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren, om terug harmonieuze volumes te krijgen. Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd. 

 

HOE VERLOOPT EEN SESSIE?

In een voorafgaande evaluatie worden probleem zones bekeken en besproken, er wordt een behandelschema opgemaakt. Men kan kiezen om alleen probleemzones aan te pakken of een hele uitgebreide gezichtsbehandeling te doen.

Bij iedere behandeling dient de patient zich aan te bieden zonder make-up.

 Na de behandeling wordt er een heerlijke Endermologie bijpassende creme op uw gezicht aangebracht.

 

CONTRA INDICATIE

 • Herpes ( actief)
 • Ontstoken of besmettelijke acne
 • Vitiligo ( lichte pigment)
 • Tandpijn
 • Infecties huidziektes 

 

Uw kit voor gezichtsendermologie®

Uw kit voor gezichtsendermologie®bestaat uit lift 20 (behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de buste) en lift 10 (behandeling van de oogcontour, lipcontour en de handen). Deze kit is voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie®.

 

Kit LPG

De resultaten optimaliseren met endermologie-cosmetica

Ontdek de endermologiecosmetica voor het gezicht.
Een uniek gamma van behandelingen uit de endermologie®

 

De laboratoria van LPG Systems zijn al meer dan 30 jaar deskundig op het gebied van huidproblemen en hebben een geavanceerde en gepersonaliseerde cosmetische oplossing ontwikkeld:

Formules met hoge techniciteit
Maximale concentratie van actieve ingrediënten
Zonder parabeen of fenoxyethanol

De endermologie®-cosmeticalijn voor het gezicht biedt een anti-agingvoorschrift gebaseerd op de 3 voornaamste types van huidveroudering en morfotype van het gezicht, geïdentificeerd door de LPG-experts: verzakking, diepere rimpels en opgeblazenheid.

 

Klik hier button:  “ Onze gezichtscosmetica

 

 

NIEUWE!!!! LPG rejuvenating programma

” NIEUWE HUID” MISSIE

LPG Peeling Experience

peeling

Ontwikkelt door esthetisch artsen&LPG experts een EXCLUSIEVE COMBINATIE van een nieuwe ENDERMOLIFT behandeling en een oppervlakkige peeling.

Voor EEN UNIEKE << Dermato-achtig>> resultaat

 

Anti Aging behandeling met fruitzuren

Na het 30 ste levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar, onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling is daarvoor de oplossing .Een cocktail van zuren lost de structuur (cel tussen stof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken.

De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huid elasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal en jonger aanzien.

Het gehele nieuwe anti-agine programma van LPG Revonateur combineert de bewezen effictiviteit van de nieuwe Generatie Endermolift.

Behandeling start je met jouw Endermolift programma. Dan vervolgens LPG Peeling op het gezicht en de hals. LPG Peeling helpt de huid te exfolieren en het versnellen van de celregeneratie en we eindigen met een heerlijke LPG Collagen Mask om de huid intensief te kalmeren en te hydrateren. 

Het resultaat :

 •  Stimuleert cel regeneratie voor het ” nieuw huid” effect, de vorming van nieuw collageen, dat van invloed is op de stevigheid van de huid
 • Verzacht fijne lijntjes
 • Helpt pigmentatie , minder ruwheid van de huid
 • Een vochtigheidsverhoging van de huid

 

Deze oppervlakkige peeling behandeling is uniek, omdat het de vernieuwing van de cellen bevorderd om rimpels en fijne lijntjes te wissen en een stralende teint te herstellen met respect voor de huid. De Endermolift stimuleert de elastine en hyaloronzuur, wordt de efficiëntie van de peeling naar weefselregeneratie geoptimaliseerd.

 

Nieuwe Generatie Endermolift is de enige technologie die in staat is om op natuurlijke wijze de synthese van stoffen te activeren die essentieel zijn voor een jeugdige huid:

– collageen voor het behoud en de stevigheid  (+23%)
– elastine  (+46%)  voor de soepelheid van de huid
– hyaloronzuur  (+80%)  voor de hydratatie om zo lang mogelijk een jeugdige huid te behouden.

 

 

 

Interesse? Maak een AFSPRAAK voor jouw LPG Peeling Experience.

 

 

 

U kunt direct telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 06-31276646

Wilt u liever online een afspraak maken? Klikt u dan op de bovenstaande ‘Maak Afspraak’ Button.

 

Voor overige vragen betreffend de behandeling kunt u schriftelijk per mail contact met ons opnemen.U kunt ook mailen om een afspraak te maken of verzetten via info@drbodycontour.nl