google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Kyäni gestelde vragen

 

 

V: Wat is het verschil tussen normale binnenlandse bosbessen en de wilde Alaska bosbessen?

A: Bosbessen in het algemeen krijgen de hoogste mate van anti-oxidanten van alle super foods die er bestaan. De wilde bosbessen uit Alaska bevat 10-20 keer de voedingswaarde van de in eigen land geteelde bosbessen en zijn hiermee de optimale bron van anti-oxidanten.

V: Wat zijn vrije radicalen?

A: Het menselijk lichaam wordt dagelijkse blootgesteld aan een enorme hoeveelheid aanvallen en bedreigingen. Dit maakt ons cellulaire systeem instabiel omdat de cellen de belangrijkste moleculen missen. Die onstabiele cellen worden de zogenaamde vrije radicalen genoemd en zijn de vijanden van het cellulaire systeem. Vrije radicalen zijn atomen met een ongepaard aantal elektronen en kunnen worden aangemaakt terwijl ze proberen de ontbrekende elektronen te vinden. Wanneer deze zeer reactieve radicalen worden gevormd kunnen ze beginnen met het vormen van een kettingreactie, als dominostenen. Het grote gevaar is dat die kunnen leiden tot het uitroeien van de cellulaire componenten zoals DNA of andere celmembranen. We kunnen de aanval van deze vrije radicalen voorkomen door toevoer van antioxidanten in het lichaam.

V: Wat zijn antioxidanten en waarom hebben we ze nodig?

A: Antioxidanten zijn moleculen die ons lichaams oxidatie beschermen tegen vrije radicalen. Antioxidanten zijn van vitaal belang voor je lichaam omdat een persoon niet kan overleven zonder dit ongelooflijk krachtig systeem dat weerstand bied en je lichaam neutraliseert tegen deze vrije radicalen. Wanneer vrije radicalen zijn gestabiliseerd, zijn ze niet langer een bedreiging voor de gezondheid van de cellen.

V: Kan ik de producten van Kyäni gebruiken als ik ben allergisch voor een van de bestanddelen?

A: De producten van Kyäni zijn allemaal natuurlijk. Om helemaal zeker te zijn of de Kyäni producten voor u persoonlijk veilig zijn, raden wij u aan te overleggen met uw arts of zorgverlener. Sommige mensen die allergisch zijn voor een aantal van onze ingrediënten hebben dit kunnen voorkomen door het opbouwen van een tolerantie door simpelweg te beginnen met kleinere hoeveelheden van het product en komen zo vanzelf bij de aanbevolen dagelijkse porties maar ons advies is: Raadpleeg eerst uw arts of zorgverlener.

V: Is er een ontgifting periode?

A. Sommige mensen zullen door een soort van ontgifting periode gaan nadat ze beginnen met het nemen van Kyäni producten. Dit kan direct gebeuren of het kan een paar weken duren. Een ontgifting betekent dat uw lichaam de toxines elimineren. Tekenen van ontgifting kunnen zijn: hoofdpijn, moe, gebrek aan energie, vaker naar de wc gaan, etc.

V: Wat zijn de kwaliteitscontroles die worden gebruikt in de productie van Kyäni producten?

A: Alle Kyäni producten worden geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practices) richtlijnen. Daarnaast is een strikte vereiste van de kwaliteit van ingrediënten en de productiemethoden vastgesteld door onze Medical Board en productie experts. Alle ingrediënten zijn getest door de leveranciers die ons de documentatie van de rapporten bij elke zending sturen. Na ontvangst van de grondstoffen in de productiefaciliteit, testen we het nogmaals. Eenmaal volledig gemaakt gaan onze producten nogmaals door een reeks testen om te controleren of ze voldoen aan onze veeleisende specificaties. Dit garandeert dat onze producten altijd de hoge normen behalen die gesteld worden.

V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni Sunrise?

A. Volwassenen (12 jaar en ouder): 1 zakje a 30 ml, Kinderen (12 en jonger): 1/2 zakje.

V: Op welk tijdstip van de dag moet ik Kyäni Sunrise nemen?

A: Bij voorkeur direct in de ochtend eventueel direct na 20 druppels Nitro FX of Nitro Xtreme

V: Is Kyäni Sunrise gepasteuriseerd?

A: Kyani Sunrise gaat door een speciaal proces ook wel flash pasteurisatie genaamd. Dit is niet de traditionele pasteurisatie wat bij de meeste mensen bekend is. Flash pasteurisatie heeft geen invloed op de enzymen of andere gevoelige ingrediënten maar vernietigen wel de micro-organismes. Dit unieke proces zorgt voor een volledige veiligheid van het product en behoudt nog steeds alle natuurlijke ingrediënten en vitaliteit. Kyäni Sunrise wordt altijd gepasteuriseerd tijdens het productieproces om de productkwaliteit te garanderen. Recente wijzigingen in het bottelen hebben ervoor gezorgd, over te gaan op het speciale flash-pasteurisatie proces.

V: Zijn er bijwerkingen?

A: Nee, er zijn geen bijwerkingen waargenomen. De Kyäni producten zijn 100% natuurlijk. Ze hebben geen invloed op uw huidige medicatie. Maar we raden u zeer aan hiervoor contact met uw arts op te nemen.

V: Kunnen zwangere en zogende vrouwen Kyäni Sunrise nemen?

A: De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, maar we raden u aan om een arts te raadplegen in het geval u medicijnen gebruikt die interfereren met de ingrediënten van Kyäni Sunrise.

V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni Sunset?

A: Volwassenen (vanaf 12 jaar en ouder): 3 zachte gel capsules s’ avonds bij de maaltijd. Een pot is voor een volwassene voor een maand.

V: Hoe wordt het omega-3 product gemaakt?

A: De zalm-olie wordt gecombineerd met de annattozaad olie, die wordt gewonnen in een oplosmiddelvrij proces. Zodra de zachte gel is gemaakt wordt deze enterisch gecoat om elke vis nasmaak te voorkomen.

V: Heeft de omega-3 visolie geen smaak?

A: Je zult niet de omega-3 visolie proeven, omdat Kyäni Sunset enterisch gecoate soft gel zijn. Dit betekent dat ze niet oplossen totdat ze in je dunne darm zijn.

V: Wat is er zo speciaal aan de wilde Alaska Sockeye Zalm?

A. De schone, heldere wateren van Alaska staan bekend om de zuiverheid van de Sockeye Zalm. Analyse gedaan op de zalmolie die we kopen garandeert dat er geen kwik aanwezig is in onze olie. Geen vis organen worden verwerkt in de collectie van onze olie die zuiverheid garanderen.

V: Wat is tocotrienolen ?

A: Kyäni Sunset bevat tocotrienolen die worden gewonnen, zonder gebruik te maken van oplosmiddelen, uit de Annatto plantenzaden. Dit zijn Delta en Gamma moleculen van vitamine E die ten minste 40 maal krachtiger zijn dan gewone vitamine E.

V: Mogen zwangere en zogende vrouwen en kinderen onder de leeftijd van 12 jaar Kyäni Sunset nemen?

A: Nee, dit zouden ze niet moeten doen. Kyäni Sunset bevat tocotrienolen die bestaat uit een zuivere en krachtige vitamine E. De tocotrienolen hebben bewezen zeer effectief te kunnen zijn in het verlagen van cholesterol en het is noodzakelijk voor jonge kinderen om cholesterol te produceren voor de ontwikkeling van de hersenen.

V: Kan ik Kyäni Sunset caps gebruiken als ik een ziekte heb?

A: De Kyäni Sunset bevat tocotrienolen, dit is een zeer zuivere vorm van vitamine E. Vitamine E staat bekend als een natuurlijke bloedverdunner. Dus stellen we voor dat mensen die op dit moment bloedverdunners gebruiken, zoals Cumadin, eerst hun arts raadplegen voordat u Kyäni Sunset gebruikt.

V: Wat is de aanbevolen dosis van Kyäni NitroFX?

A: 2 pipet straaltjes 

 20 druppels =1 ml, 2-3 keer per dag.

V: Op welk tijdstip van de dag moet ik de Kyani NitroFX gebruiken?

A: s’ Ochtends, s’ middags en s’ avond voor het eten. Het fysiologische effect, vrijgave van stikstofmonoxide, bij NitroFX duurt 4-6 uur.

V: Zijn er bijwerkingen?

A: Nee geen. Het is allemaal natuurlijk en ook goedgekeurd voor atletiek en de Olympische Spelen.

V: Mogen zwangere en zogende vrouwen Kyäni NitroFX nemen?

A. De eerste 3 maanden van de zwangerschap raden we aan het product niet te nemen, daarna kunnen vrouwen weer de normale dosering nemen.

V: Is Nitro FX effectiever als ik het onder mijn tong spuit/druppel in plaats van in mijn keel?

A: We raden aan het onder de tong te doen, voor een snellere opname, maar er is geen noodzaak dit te doen.

V: Wat is het verschil tussen NitroFX en NitroXtreme

A. NitroFX is een op de Noni plant gebaseerd, toonaangevend product waarvan is aangetoond dat het de productie van stikstofmonoxide in het lichaam bevorderd. NitroFX levert nog steeds verbazingwekkende resultaten. Het zal altijd een kernproduct in het Kyäni programma blijven.

NitroXtreme werd ontwikkeld uit de onderzoeks- en succesvolle resultaten gegenereerd uit NitroFX. Het bevat hogere Nitraten, plus CoQ10, magnesium, zink, chroom, en Niacine. Deze toegevoegde ingrediënten verhogen de productie van stikstofmonoxide en helpen het lichaam dit te gebruiken.

V: Hoe moet ik NitroXtreme nemen?

A: NitroXtreme dient oraal te worden ingenomen. Het product onder de tong aanbrengen bevordert een snelle opname in het lichaam. Als u het product voor het eerst neemt, is het aan te bevelen met een lagere dosering (een druppelaar per dag) te beginnen zodat uw lichaam zich kan aanpassen aan de gevolgen van een hogere productie van stikstofmonoxide. De dosis kan worden aangepast aan de individuele resultaten. Sporters en andere hoogeisende individuen kunnen overwegen een verhoogde doses te nemen.

V: Kyäni heeft twee Nitro producten, NitroFX en NitroXtreme. Hoe kan ik bepalen welke de juiste is voor mij?

A: NitroFX is voor regelmatig dagelijks gebruik, NitroXtreme voor veeleisende dagen. Probeer ze allebei. NitroFX heeft een mildere smaak en heeft de voordelen van de productie van stikstofmonoxide. NitroXtreme heeft een sneller resultaat met een langere duur van de productie van stikstofmonoxide. De smaak is brutaler. Ook zijn er additionele ingrediënten die de productie van stikstofmonoxide verhogen en het lichaam in staat stellen om de stikstofmonoxide beter op te nemen. Diegenen die een veeleisend leven of omstandigheden hebben zullen meer profiteren met het gebruik van NitroXtreme. Dit zouden onder andere sporters, zakenmensen, studenten, professionals, enz kunnen zijn.

 

ONLINE BESTELLEN