google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Kyäni Triangle of Health

 kyani-products1

 

 

 

De Kyäni Triangle of Health of De Kyani Gezondheid Driehoek is een krachtige, makkelijk te gebruiken wellness systeem dat ongeëvenaarde voeding zorgt voor een optimale gezondheid.

De Kyani Triangle of Health beschikt Kyäni Sunrise™, Kyäni Sunset™ and Kyäni Nitro FX™. Elk product werkt synergetisch om u en uw gezin te voorzien van een ongeëvenaarde voeding voor een optimale gezondheid. Kyani Triangle of Health levert de kracht van Wild Alaskan Bosbessen, tocotriënolen (de meest krachtige vorm van vitamine E), Omega-3 vetzuren, en stikstofoxide in een eenvoudig te gebruiken systeem.

“De Kyani Gezondheid Driehoek handhaaft, verdedigt en reparaties elke cel in het lichaam. De som van de drie producten belangrijker dan een product zelf. Kyani als een bedrijf is uniek in de branche. Er is geen ander bedrijf dat een driehoek van Volksgezondheid, of een model heeft als Kyani heeft de wereldwijde welzijn te creëren. 

Wij nodigen u uit om meer over de kracht van Kyäni en Experience Meer leren!

 

Kyäni SUNRISE™ 

Uitgebreide Nutrition & Antioxidant PowerhouseAls we ons lichaam kunnen voeden enkele opmerkelijke en natuurlijke voedingsmiddelen uit de hele wereld naar onze hoogste niveau van voeding te verzekeren, zouden we kiezen voor de Wild Alaska Blueberry en de extra ingrediënten in Kyani Sunrise. Genomen in de ochtend om maximale biobeschikbaarheid te bieden, Kyani Sunrise is de perfecte kick-start voor de dag. 

 

KLIK HIER VOOR MEER NFO OVER KYANI SUNRISE

 

Kyäni NitroFX™en Nitro XTREME

 

Kyani NITRO FX ™

Kyani NitroFX ™ is een melange van noni concentraat is bewezen dat de productie van stikstofoxide (NO) verhogen. Ook bekend als “De Molecule van het Leven,” stikstofoxide reparaties, verdedigt, en onderhoudt elke cel van het lichaam. Uitgebreid bestudeerd door onderzoekers en artsen, is stikstofoxide al aangeprezen als een krachtige, gezondheidsbevorderende molecuul door tienduizenden wetenschappelijke papers.

 

Kyani NITRO XTREME ™

Gebouwd op het fundament van Kyani Nitro FX ™, Kyani Nitro Xtreme ™ bevat nog meer nitraat uit de melange van Noni concentraat voor verhoogde stikstofoxide (NO) in het lichaam. Bovendien Nitro Xtreme ™ bevat CoQ10, magnesium, zink, chroom en niacine. Onder vele andere voordelen, deze extra nutriënten verhogen ook de productie van stikstofoxide in het lichaam.Kyani Nitro Xtreme ™ is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende delen van je dag. Of u nu een atleet, business professional, student of drukke ouder, Nitro Xtreme is perfect voor meer energie, uit houdingsvermogen en mentale helderheid.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER KYANI NITRO FX

 

 Kyäni SUNSET™

Evenwichtige Lipid NutritionKyani Sunset is een gepatenteerde combinatie van Omega-3 vetzuren afkomstig van wilde vis oliën (met inbegrip van wilde Alaska zalm – een van de zuiverste bron in de wereld), vitamine A en de essentiële vitamine D. Bestaande uit alleen vetoplosbare voedingsstoffen, is Sunset bedoeld om ‘s avonds te gebruiken om de biologische beschikbaarheid en absorptie te maximaliseren.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER KYANI SUNSET 

 

BEKIJK HIER VIDEO OVER TOCOTRIENOL en OMEDA 3

 

 
 
 
3hoek
ONLINE BESTELLEN