google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Meso Lippen

De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. Statische rimpels hangen niet samen met spierbewegingen, maar zijn het gevolg van het verslappen van de huid

 

Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam maar zeker onderhuids hyaluronzuur. Hierdoor gaat er volume verloren en droogt de huid uit. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt om de lippen weer jong te laten lijken Daarnaast wordt hyaluronzuur op andere lichaamsdelen toegepast.

 

 

 

Jouw lippen kunnen door een eenvoudige behandeling mooier worden gemaakt. Ook lippen die van nature altijd al smal geweest zijn kunnen voller gemaakt worden. Het subtiel herstellen van volume en contour zorgen ervoor dat jouw lippen hun oorspronkelijke vorm en vulling weer terug krijgen.

Dankzij de unieke meso injector & hyaluronzuur is het mogelijk om rimpels op te vullen door middel van mesotherapy met een hyaluronzuur . Dit is gebaseerd op het toedienen van een crosslinked hyaluronzuur filler met micro prikjes op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. 

Met hyaluronzuur die speciaal voor deze toepassing ontwikkeld werd kunnen we ervoor zorgen dat je huid haar natuurlijke stevigheid weer terugkrijgt en volume wordt gecreëerd. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos.

 

PRIJZEN

Per behandeling – € 200,00
                     

Afspraken maken kan via telefoonnummer: 06 31 27 66 46

Voor overige vragen kunt u een email sturen naar info@drrbodycontour.nl

Afspraak maken of verzetten per email bericht mag natuurlijk ook