google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

MesoLift/ MesoSculpting

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpels van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

 

Bij Meso lifting wordt onder andere hoge concentraties van de actieve stoffen in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten, (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat je er jeugdiger uitziet. Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitamine en mineralen gebruikt als ook antioxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de cel activiteit gestimuleerd en biedt de sterkte liftend effect.

 

UW KAAKLIJN VERSTRAKKEN EN VERSTEVIGEN

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen.

 

SCULPTUUREFFECT

De eerste invasieve sculptuureffect behandeling voor het gezicht ( dubbel kin) , met vet afbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve ingredinten en biologisch gesynthetiseerde peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende onderkinnen krachtig tegen.

BEHANDEL ZONES:

Gelat
Nek
Decolleté
Dubbel kin
Handen
Buitenkant bovenbenen
Binnenkant armen

Buik

BEHANDELPROTOCOL:  KUUR van 4 -6 behandelingen om 7-10 dagen. Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden of  iedere 6-8 weken te komen voor een losse behandeling

PRIJZEN

Losse behandeling is € 90,00

MesoSculpting/ Mesolift pakket 4 behandelingen zonder créme  …………………300,00€

 MesoSculpting pakket 4 behandelingen  + Firming V-Shaping créme ………….370,00€

MesoLift pakket 4 behandelingen + Tensing Firming créme………………………..370,00€

 

Afspraken maken kan via telefoonnummer: 06 31 27 66 46

Voor overige vragen kunt u een email sturen naar info@drrbodycontour.nl

Afspraak maken of verzetten per email bericht mag natuurlijk ook