google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Meso Rimpelbehandeling alternatief voor BOTULINE TOXINE

Een rimpelbehandeling kan een goede oplossing zijn wanneer u zich stoort aan rimpeltjes in uw gezicht. Deze worden veroorzaakt door het samentrekken van de aangezichtsspieren, die vlak onder de huid liggen. Iedere keer als u lacht, boos kijkt of fronst, vormen zich fijne lijntjes. Op een zeker moment blijven de rimpels zichtbaar; ook als u niet lacht of fronst. Dit is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Daarbij zijn andere factoren zoals blootstelling aan zonlicht, roken en uw gezondheid van invloed.

EEN VEILIG ALTERNATIEF VOOR BOTULINE TOXINE

Argireline Anti-Wrinkle Solution combineert twee actieve ingrediënten om een ​​milde, niet-toxisch botox effect te bereiken. De werkzame stoffen remmen de samentrekking van spieren en verminderd zo de expressierimpels. Het veilige alternatief voor botox voor diegenen die niet hun volledige scala aan gelaatsuitdrukking willen verliezen.

Argireline Anti-Wrinkle Solution is effectief en verminderd rimpels en verkomt nieuwe rimpelvorming. Argireline Antirimpel oplossing is effectief voor expressie lijnen op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, rond de ogen en “rokersmond” lijnen rond de lippen te verminderen.

Argireline® zorgt niet voor het compleet stil leggen van de spieren, maar voor een duidelijke zachtere mimiek. Het gezicht ziet er niet masker-achtig uit, maar ontspannen en bijzonder natuurlijk jonger.

INDICATIES:

Het verwijderen van rimpels in de periorbitaal regio (ogen), het voorhoofd en rond de mond.

BEHANDELING:
Kuur van 4 behandelingen. 1 behandeling per 7/10 dagen.
Na een kuur wordt 1 behandeling in de 3 maanden geadviseerd om het resultaat vast te houden.

PRIJS:
Per behandeling – €75,00 (alle “botox “zones in een keer)

 

Afspraken maken kan via telefoonnummer: 06 31 27 66 46

Voor overige vragen kunt u een email sturen naar info@drrbodycontour.nl

Afspraak maken of verzetten per email bericht mag natuurlijk ook