google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Mesotherapie Handen, Hals en Decolleté

HANDEN

De huid van de handen staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. De huid wordt dunner en droger. In de loop van de jaren raakt deze huid dan ook beschadigd. Ook het verlies van het onderhuids vet als het verlies van stevigheid en soepelheid van de huid zelf, veroorzaken dat de handen er oud gaan uitzien. Er ontstaan rimpels en overhuid. Bloedvaten en pezen worden meer zichtbaar.

Met behulp van hyaluronzuur wordt je huid van de handen opgevuld Het volume onder de handhuid wordt hersteld . De handen krijgen een jongere en zachtere uitstraling met minder opvallende lijnen, schaduwen, deukjes en rimpels.

HALS EN DECOLLETE

Dé oplossing voor het verwijderen van de horizontale rimpels in de hals en de verticale rimpels op decolleté is de behandeling waarbij rimpels met hyaluronzuur zodanig worden opgevuld, dat ze niet meer zichtbaar zijn. Dit gebeurt met een heel vloeibare hyaluronzuur.

 

 

De rimpels zijn direct na de behandeling verminderd. Het resultaten blijft tussen 6 tot 18 maanden zichtbaar. Dit gebied is wel gevoeliger voor blauwe plekken. De blauwe plekken zijn meestal binnen 1 week verdwenen.

 

Prijzen:

Per behandeling  is  €150,00

 

Afspraken maken of meer info kan via telefoonnummer: 06 31 27 66 46

Voor overige vragen kunt u een email sturen naar info@drrbodycontour.nl

Afspraak maken of verzetten per email bericht mag natuurlijk ook