google25033cf11eef07da.html

Alles voor uw lichaam en uw gezicht

Mesotherapie Handen, Hals en Decolleté

HANDEN

De huid van de handen staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. De huid wordt dunner en droger. In de loop van de jaren raakt deze huid dan ook beschadigd. Ook het verlies van het onderhuids vet als het verlies van stevigheid en soepelheid van de huid zelf, veroorzaken dat de handen er oud gaan uitzien. 

Mesotherapie met hyaluronzuur  kunnen wij ervoor zorgen dat je handen er weer wat jonger uitzien.

De Hyaluronzuur wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw handen veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

HALS EN DECOLLETE

De huid van de hals en het decolleté is kwetsbaar. Invloeden van buitenaf zoals zon, wind, kou en regen laten al heel snel hun sporen na in de vorm van rimpels. Die ontstaan zo makkelijk, omdat onder de huid in jouw hals van nature minder huidvet aanwezig is dat jouw huid ondersteunt.

Dé oplossing voor het verwijderen van de horizontale rimpels in de hals en de verticale rimpels op decolleté is de behandeling waarbij rimpels met hyaluronzuur zodanig worden opgevuld, dat ze minder zichtbaar zijn. Dit gebeurt met een heel vloeibare hyaluronzuur.

De rimpels zijn direct na de behandeling verminderd. Dit gebied is wel gevoeliger voor blauwe plekken die meestal binnen 1 week zijn verdwenen.

 

Prijzen:

Per behandeling  is  €150,00

 

Afspraken maken of meer info kan via telefoonnummer: 06 31 27 66 46

Voor overige vragen kunt u een email sturen naar info@drrbodycontour.nl

Afspraak maken of verzetten per email bericht mag natuurlijk ook